fbpx

Renovlies behang in Leidschendam?

U heeft in Leidschendam uw nieuwbouw woning gekocht en bent volop bezig met voorbereidingen. U heeft vast in uw omgeving de tip gekregen om uw wanden af te werken met renovlies behang in plaats van traditioneel stucwerk. Veel genoemde argumenten zijn dat het scheur- en stootvaster is dan stucwerk. Bovendien ook veel sneller en goedkoper. Een woning afbouwen kost veel geld en daar waar u kunt besparen zonder in te leveren op resultaat is uiteraard mooi meegenomen. Daarnaast werken we ook met burenkortingen. Hoe meer buren er kiezen voor Renovlies Masters, hoe voordeliger de prijs voor iedereen.  

Renovlies Masters is gespecialiseerd in het aanbrengen van renovlies behang in nieuwbouwwoningen. Door onze brede ervaring in totaalafbouw hebben voor elke wand situatie een oplossing. In de afgelopen periode hebben we vele woningen mogen behangen in Leidschendam en omgeving. Vele tevreden klanten zijn u daarbij voorgegaan.  

Renovlies Masters is onderdeel van totaalaanbieder bouwco.nl in Den haag. In onze vestiging bent u altijd welkom voor een kop koffie. Hier kunt u deskundig advies inwinnen over de mogelijkheden (sanitair, wand, plafond- en vloerafwerking) en uiteraard onze renovlies- en kleurencollectie bekijken. Ons team bestaat uit gedreven en deskundige vakmannen met ruime ervaring. Wij gaan voor een optimaal eindresultaat en 100% tevreden klanten. Daarom werken wij met klasse-1-materiaal, professionele apparatuur en échte vakmensen. 

Wij zijn flexibel en kunnen snel schakelen. Wilt u liever een speciale kleur of coating? Is de opleverdatum niet gehaald? Zijn de wanden niet perfect ‘behangklaar’ opgeleverd? Of wilt u liever een andere behangsoort? Geen probleem! Wij hebben voor alles een oplossing en in overleg is heel veel mogelijk. 

Open chat
1
💬 Appen?
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?