fbpx

Waarom Renovlies behang?

Wij brengen renovlies behang aan op behangklare wanden in de nieuwbouw. Door het aanbrengen van renovlies behang worden uw wanden van behangklaar getransformeerd naar sausklaar. Het woord zegt het al, de wand is dan klaar om gesaust (geverfd) te worden. Vervolgens worden de wanden door onze vakmannen gesaust in een gewenste kleur. Het eindresultaat is prachtig! Renovlies behang aangebracht door onze behangers is niet te onderscheiden van stucwerk. Bovendien is renovlies behang goedkoper, sneller, stoot- en krasvaste dan stucwerk. Renovlies behang is de perfecte oplossing voor behangklare wanden in een nieuwbouwwoning. Wil je weten wat het gaat kosten? Vraag hier een vrijblijvende offerte aan. Vraag ook naar de voorwaarden voor de burenkorting.

Hoe lang moet Renovlies drogen?

Renovlies is in circa 6 uur droog en gereed om te sausen.

Wat is beter renovlies of glasvlies?

Er is geen verkeerde keuze. Beide varianten zijn zeer geschikt om behangklare wanden mee te behangen en een strak resultaat te behalen. Beide varianten ‘egaliseren’ hetzelfde. Vaak wordt gedacht dat glasvlies dikker is en beter egaliseert/oneffenheden dekt, maar dat is niet het geval. Glasvlies is zwaarder dan renovlies maar niet dikker. Glas is zwaarder dan papier en daarom weegt het wat zwaarder. Beide varianten hebben dus voor- en nadelen.

Kun je zelf renovlies behangen?

Renovlies kan ook zelf aangebracht worden door de handige doe-het-zelver. Alleen is het best een intensieve klus om een gehele woning machinaal te schuren, behangen met renovlies en sausen in een kleurtje. Wil je weten wat het gaat kosten? Vraag hier een vrijblijvende offerte aan. Vraag ook naar de voorwaarden voor de burenkorting.

Renovliesmasters.nl is onderdeel van totaalaanbieder Bouwco. Bent u op zoek naar meer mogelijkheden voor de afbouw van uw woning, zoals sanitair, plafond- en vloerafwerking? Bekijk de mogelijkheden op bouwco.nl

Renovliesmasters

Open chat
1
💬 Appen?
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?