Review

Home / Reviews
Wat klanten over ons zeggen

Fijne communicatie!

Rated 5 out of 5
October 12, 2021

Fijne communicatie gedurende het proces, altijd goed bereikbaar en kan terecht in showroom voor meer info. Het behangen is ook prachtig gedaan, Renovlies Masters zou ik aan iedereen aanbevelen. Had meerdere offertes lopen maar ben blij dat ik hiervoor heb gekozen.

Robert

Topservice!! Echt een aanrader

Rated 5 out of 5
September 27, 2021

Voor onze nieuwbouw woning hebben wij onze gehele woning door Renovlies Masters laten “renovliezen”. Het is echt een heel strak, mooi geheel geworden. Verder was de communicatie en planning ook erg duidelijk. Alles is goed verlopen dus zeker een goede review waard!! Nogmaals bedankt allemaal!!

Fam Rodriguez

Nieuwbouw wanden renovlies

Rated 5 out of 5
September 27, 2021

Gewoon goed en mooi. Zeker een aanrader.

Igor

Renovlies en sausen

Rated 5 out of 5
September 7, 2021

Zeer tevreden. Fijne heldere communicatie. Afspraken heel goed nagekomen. Zeker aan te bevelen.

Joost

Renovlies nieuwbouw

Rated 5 out of 5
August 27, 2021

Wanden zijn mooi strak opgeleverd. Machinaal laten schuren. Zeer tevreden.

Sjoerd

Wanden opknappen

Rated 5 out of 5
August 22, 2021

Mooi, netjes en volgens afspraak. Extra blij met schrobklasse 1 verf.

Arjan

Nieuwbouw woning wanden behangen

Rated 5 out of 5
August 7, 2021

Onze wanden zouden vanuit de bouw behangklaar worden opgeleverd, maar in de praktijk viel het toch tegen. Renovlies Masters heeft alles nagelopen en in overleg wanden hersteld en vervolgens voorzien van pakket extra. Wat ik vooral fijn vond was de top communicatie en duidelijke planning. Ga zo door!

Huibert

Renovlies Nieuwbouw

Rated 5 out of 5
August 6, 2021

Snel en prachtig behangen. Op tijd, ruim voor de deadline opgeleverd.

Theo

Renovlies behang

Rated 5 out of 5
June 11, 2021

Binnen twee dagen onze hele woning voorzien van renovlies behang. Ziet er erg netjes uit. Super bedankt!

Nathalie

Renovlies nieuwbouw

Rated 5 out of 5
June 6, 2021

Top werk geleverd. Strakke wanden lijkt net stucwerk. Heel flexibel een meegedacht. En voor een kleine meerprijs zeer kwalitatieve afwerking verf.

A.B.

Appartement Veerkade 368 Spijkenisse

Rated 5 out of 5
April 24, 2021

De mensen zijn zeer bekwaam en kundig de persoon Ahmet Ozturk was zeer vriendelijk aan de telefoon en kwam persoonlijk aan mij vragen hoe en wat ik de muren wilde hebben.
Hij zei dat de muren niet egaal waren opgeleverd vandaar hij met een ander pakket kwam inclusief machinaal schuren ik heb de muren nog nooit zo strak gezien zeer onder indruk van het vakmanschap wat de mannen.
Zeker een aanrader bij familie en vrienden van mij.

Jurian Buitink

No Title

Rated 5 out of 5
April 21, 2021

Heer erg vriendelijk, en waren stipt op afspraak

Simon Yershka

Renovliesmasters.nl is onderdeel van totaalaanbieder Bouwco. Bent u op zoek naar meer mogelijkheden voor de afbouw van uw woning, zoals sanitair, plafond- en vloerafwerking? Bekijk de mogelijkheden op bouwco.nl

Renovliesmasters