fbpx

Review

Home / Reviews
Wat klanten over ons zeggen
UITSTEKEND
44 recensies op
jacqueline Buth-Veurman
jacqueline Buth-Veurman
10/07/2022
We zijn erg blij met het resultaat! Muren van ons nieuwbouw appartement zijn voorzien van renovlies en daarna afgewerkt met een mooie kleur. De gesprekken en communicatie waren erg prettig en de gemaakte afspraken werden keurig nagekomen. Kunnen deze experts van harte aanbevelen.
Lees verder
Jari Van der Plas
Jari Van der Plas
07/07/2022
Geweldige service, vakmanschap en kennis.!!! Heel blij met onze nieuwe badkamer. Komen hier zeker terug.
Lees verder
Marloukjee
Marloukjee
06/07/2022
Goede service, snelle communicatie. Mooi werk afgeleverd. Bedrijf zeker aan te raden!!
Lees verder
Usha Oedai
Usha Oedai
03/07/2022
Gabriëlle Sogelée
Gabriëlle Sogelée
01/07/2022
Je hebt vakmensen en je hebt absolute toppers! Wij hadden het geluk om ons nieuwbouwhuis door Renovlies Masters onder handen te laten nemen. Muren egaliseren en afwerken. Inclusief plinten plaatsen. Goede en heldere informatie vooraf, keurig binnen de planning en geen verrassingen op de factuur. En het eindresultaat is werkelijk fantastisch! Hier gaan wij nog heel veel woonplezier aan beleven. Heel veel dank, Ahmet en je team.
Lees verder
Romy Santpoort
Romy Santpoort
29/06/2022
Wat een fijn bedrijf, goede snelle service en duidelijke en vriendelijke communicatie. Ons huis is binnen een paar dagen volledig behangen en gewit. Veel dank aan de jongens en Ahmet!
Lees verder
Vakgarage Autoservice Stellendam
Vakgarage Autoservice Stellendam
25/06/2022
Zaken gedaan op een eerlijke en goede manier, nette afhandeling, komen na wat ze beloven👍
Lees verder
Ramona Seeram
Ramona Seeram
18/06/2022
De mannen van Renovliesmasters (Bouwco) hebben perfect werk geleverd. Ik heb veel flexibiliteit van ze gevraagd (last-minute wijzigingen, extra werk aanvragen) maar ze hebben dit perfect opgepakt. Ze zijn zelfs een extra dag in het weekend geweest! Ook hebben ze Arte behang zeer mooi aangebracht. Ik ben heel erg blij met het resultaat en raad iedereen aan om hun muren via Renovliesmasters te laten behandelen. En vraag ook naar al hun extra opties, het houdt niet op bij alleen renovlies!
Lees verder
Lennart Lemon
Lennart Lemon
15/06/2022
Geweldig bedrijf. Transparant in de kosten. Waar voor wat je krijgt. Slogan die ze hanteerden wij gaan pas weg als de klant tevreden is komen ze na. Super tevreden en aan iedereen aan te bevelen!
Lees verder
Suzanne Plugge
Suzanne Plugge
14/06/2022
Erg tevreden over het mooie en goede werk van Renovlies Masters. De muren zien er strak uit! Heldere en snelle communicatie. Bedankt!
Lees verder

Renovliesmasters.nl is onderdeel van totaalaanbieder Bouwco. Bent u op zoek naar meer mogelijkheden voor de afbouw van uw woning, zoals sanitair, plafond- en vloerafwerking? Bekijk de mogelijkheden op bouwco.nl

Renovliesmasters

Social media

Open chat
1
💬 Appen?
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?