fbpx

Over ons

Home / Over ons
//Renovliesmasters

Over Renovliesmasters

Renovlies Masters is onderdeel van totaalaanbieder Bouwco B.V., gevestigd in Den Haag. Toen we achter de zeer aantrekkelijke eigenschappen van renovlies behang kwamen, doken we er meteen bovenop. We leerden in korte tijd alles wat er over dit materiaal te leren viel. Zodanig dat we uitgroeiden tot een expert. Vanaf dat moment besloten we om dit type renovlies behang aan te gaan bieden.

In onze vestiging in Den Haag bent u altijd welkom voor een kop koffie. Hier kunt u deskundig advies inwinnen over alles wat met renovlies behang kopen te maken heeft. Bovendien vertellen we u ook graag meer over de mogelijkheden op het gebied van sanitair, plafond- en vloerafwerking.

Wist u bovendien dat u ons renovlies behang en bijbehorende kleurencollecties kunt bekijken? In de vestiging hebben we ook wat grotere oppervlaktes behangen met renovlies behang, om er een nog beter beeld van te krijgen.

Ons team bestaat uit gedreven en deskundige vakmannen met een ruime ervaring in het vak. Wij gaan voor een optimaal eindresultaat en 100% tevreden klanten. Daarom werken wij met materiaal van klasse 1, professionele apparatuur en échte vakmensen met passie voor het werk. Zo optimaliseren we onze dienstverlening op ieder mogelijk vlak.

Heeft u een last minute opdracht of wordt uw woning niet op tijd opgeleverd? Wij hebben een groot, flexibel team en zijn in staat snel te schakelen. Wilt u liever een speciale kleur of coating? Zijn de wanden niet voldoende ‘behangklaar’ opgeleverd? Of wilt u liever een andere behangsoort? Dan is dit geen enkel probleem. Onze brede expertise leent zich voor verschillende oplossingen in afwisselende situaties. Aan de hand van overleg is er zo heel veel mogelijk.

Bouwco B.V.

Renovliesmasters.nl is onderdeel van totaalaanbieder Bouwco. Bent u op zoek naar meer mogelijkheden voor de afbouw van uw woning, zoals sanitair, plafond- en vloerafwerking? Bekijk de mogelijkheden op bouwco.nl of stuur uw vraag via het contactformulier

Bouwco
//Ervaring

Renovlies Masters: voor elke wand een oplossing

Onze jarenlange ervaring vertelt ons dat iedere wand anders is. Een nieuwbouwwoning ‘behangklaar’ afleveren, pakt iedere aannemer per regio anders aan. Voor ons is dit geen enkel probleem. Door de combinatie van aanwezige kennis en bijbehorende materialen kunnen we snel schakelen en voor elke wand de juiste oplossing aandragen. Klik hier om een offerte aan te vragen. 

Voor onze nieuwbouw woning hebben wij onze gehele woning door Renovlies Masters laten “renovliezen”. Het is echt een heel strak, mooi geheel geworden. Verder was de communicatie en planning ook erg duidelijk. Alles is goed verlopen dus zeker een goede review waard!! Nogmaals bedankt allemaal!!

Fam Rodriguez

Renovliesmasters.nl is onderdeel van totaalaanbieder Bouwco. Bent u op zoek naar meer mogelijkheden voor de afbouw van uw woning, zoals sanitair, plafond- en vloerafwerking? Bekijk de mogelijkheden op bouwco.nl

Renovliesmasters

Social media

Open chat
1
💬 Appen?
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?