Over ons

Home / Over ons
//Renovliesmasters

Over Renovliesmasters

Renovlies Masters is onderdeel van totaalaanbieder Bouwco B.V. in Den Haag. In onze vestiging bent u altijd welkom voor een kop koffie. Hier kunt u deskundig advies inwinnen over de mogelijkheden (sanitair, plafond- en vloerafwerking) en uiteraard onze renovlies- en kleurencollectie bekijken. Ons team bestaat uit gedreven en deskundige vakmannen met ruime ervaring. Wij gaan voor een optimaal eindresultaat en 100% tevreden klanten. Daarom werken wij met klasse-1-materiaal, professionele apparatuur en échte vakmensen.

Wij zijn flexibel en kunnen snel schakelen. Wilt u liever een speciale kleur of coating? Is de opleverdatum niet gehaald? Zijn de wanden niet perfect ‘behangklaar’ opgeleverd? Of wilt u liever een andere behangsoort? Geen probleem! Wij hebben voor alles een oplossing en in overleg is heel veel mogelijk.

Bouwco B.V.

Renovliesmasters.nl is onderdeel van totaalaanbieder Bouwco. Bent u op zoek naar meer mogelijkheden voor de afbouw van uw woning, zoals sanitair, plafond- en vloerafwerking? Bekijk de mogelijkheden op bouwco.nl of stuur uw vraag via het contactformulier

Bouwco
//Ervaring

Renovliesmasters: geen wand is ons vreemd

Dankzij onze jarenlange ervaring, weten wij dat geen wand hetzelfde is. Het ‘behangklaar’ afleveren van nieuwbouwwoningen verschilt sterk per regio en aannemer. Geen probleem. Wij hebben de kennis en materialen in huis om elk probleem om te lossen! Klik hier om een offerte aan te vragen.

 

Voor onze nieuwbouw woning hebben wij onze gehele woning door Renovlies Masters laten “renovliezen”. Het is echt een heel strak, mooi geheel geworden. Verder was de communicatie en planning ook erg duidelijk. Alles is goed verlopen dus zeker een goede review waard!! Nogmaals bedankt allemaal!!

Fam Rodriguez

Renovliesmasters.nl is onderdeel van totaalaanbieder Bouwco. Bent u op zoek naar meer mogelijkheden voor de afbouw van uw woning, zoals sanitair, plafond- en vloerafwerking? Bekijk de mogelijkheden op bouwco.nl

Renovliesmasters

Social media